Ідентифікація молочної продукції з низьким вмістом жиру хроматографічними методами

Authors

  • Fedir O. Chmilenko Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, Ukraine
  • Larisa P. Sidorova Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, Ukraine
  • N. P. Minaeva Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, Ukraine
  • O. V. Sandomirsky Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, Ukraine

Abstract

Запропонована  газорідинна  хроматографічна  методика  ідентифікації  якості  молока  та молочної продукції з низьким умістом жиру.  Методика включає стадію концентрування жиру екстракцією  водно-спиртово-молочної  емульсії  гексаново-ефірною  сумішшю  для  подальшої
хроматографічної ідентифікації стеринової фракції.

Published

2008-02-01