Вивчення впливу пектину на фізико-хімічні показники драглів желатину

Authors

  • Nataliya V. Kondratyuk Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, просп. Гагаріна, 72, Дніпропетровськ 49010, Ukraine
  • O. S. Sergeyeva Дніпропетровський національний університет імені Олеся Гончара, просп. Гагаріна, 72, Дніпропетровськ 49010, Ukraine

Abstract

Розглянуто драглеутворення на фоні желатино-пектинової матриці з урахуванням впливу композиційної суміші цукор: стевіозид.  Виміряні такі фізико-хімічні характеристики як,  поверхневий натяг (метод відриву кільця) та пружність драглю (за Валентом). На основі отриманих  даних визначено  оптимальне  співвідношення компонентів  суміші,  яке  дозволяє  отримати найбільш стійкі драглі

Published

2008-02-01